top of page
IMG_7824.jpg

Koning Leopoldstraat 6
2610 Wilrijk

myposter_collage_20210701.jpg

Dit prachtige renovatieproject bevindt zich midden in het centrum van Wilrijk, in een gezellige straat.

 

Het volledige huis werd afgelopen jaar gerenoveerd tot een strakke en moderne woning, met behoud van enkele originele, karaktervolle elementen.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een mooie inkomhal met hoge plafonds en originele trap - een apart toilet en vestiaireruimte - een moderne keuken voorzien van alle toestellen - een open eetkamer met toegang tot de gezellige koer achteraan - een praktische en ruime berging zowel toegankelijk vanuit de hal als vanop de koer. De tussenverdieping bestaat uit een aparte wasplaats met aansluitingen voor wasmachine/droogkast en op de eerste verdieping bevindt zich een gezellige leefruimte met originele schouw - de masterbedroom met een volledige ingemaakte kastenwand.

De tweede verdieping bestaat tenslotte nog uit 2 slaapkamers - een apart toilet - een ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en groot lavabomeubel.

  • Centrale ligging met vlotte bereikbaarheid, toegang tot invalswegen en winkels op wandelafstand

  • Totaalrenovatie

  • Gevel- en dakisolatie

  • Gebruik van moderne en hoogwaardige materialen

Het huis

BELPAIRESTRAAT-3.jpg

VERKOCHT

Belpairestraat Berchem

Prachtige hedendaagse stadswoning vlakbij brouwerij De Koninck en het Groen Kwartier.

In beeld

BELPAIRESTRAAT-19.jpg

Het huis

Volledig gerenoveerde woning op 100 meter van brouwerij De Koninck. De woning is van boven naar beneden volledig gestript en alles is opnieuw voorzien met behoud van enkele authentieke elementen maar dan in een modern jasje.

Het huis heeft een oppervlakte van 140 m². Dit bestaande uit kelder, gelijkvloers (keuken, living en toilet), verdieping 1
(master-bedroom en badkamer) en verdieping 2 (2 slaapkamers). Er zijn ook nog 2 kleine tussenverdiepingen, waarvan 1 is voorzien als wasplaats. Het ander is voorzien als kleine badkamer.

De ligging

De ligging van dit huis heeft weinig woorden nodig. Gelegen op 100 meter van Brouwerij de Koninck en op 400 meter van de ingang van het Groen Kwartier.

Alle faciliteiten die je nodig hebt zijn in de buurt, van scholen tot ziekenhuizen, van winkels tot restaurants.

Gelegen in een bruisende gezinsbuurt, is dit de ideale woning om in Antwerpen te vertoeven.

Vlakbij de opritten en afritten van de ring , treinstation van Berchem is op 1 kilometer afstand.

VERKOCHT

Boomgaardstraat Berchem

VERKOCHT

bottom of page